14.3 C
Amposta

Junts per Campredó vol que Farala Ventura sigui la primera alcaldessa de la EMD

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En un acte on s’han aplegat més d’un centenar de persones, Farala ha exposat alguns dels que seran els punts claus d’aquest projecte de poble: “Treballarem en la voluntat de construir un poble que tingui en compte totes les entitats i associacions de Campredó, cal fer-les protagonistes del dia a dia del poble i posar- nos al seu servei”. “Hem de treballar també per la ciutadania, fomentarem que tots els campredonencs i campredonenques puguin donar la seva opinió, explicant les seves idees, escoltant-nos els uns als altres, debatent, consultant, negociant i sumant esforços per avançar plegats a fi de millorar el nostre poble”, ha apuntat la candidata.

L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé ha volgut destacar que “Farala, juntament amb un equip de gent jove, preparat i amb ganes de treballar pel poble, ha decidit fer un pas endavant i treballar encara més per Campredó, ara des de la EMD”. L’alcaldessa i candidata a l’alcaldia de Tortosa ha manifestat que “Tinc la més absoluta convicció que Farala treballarà de manera incansable per fer gran el poble. Fer-lo més dinàmic. Fer-lo més participatiu. Fer-lo més pròsper. Farala és una treballadora incansable, sempre disposada a fer-ho tot pel poble i sobretot amb moltes ganes de fer que el poble canviï”.

Roigé ha aprofitat per aconsellar Farala, “dedicar part del teu temps al servei públic suposa traure hores d’allà on es pot, i d’allà on cal, de vegades, més d’un maldecap, però també té una part molt positiva, que compensa de sobres els esforços necessaris: saber que estàs contribuint a millorar el teu municipi, a fer-lo un lloc més amable per viure”. “Ens presentem com Junts per Campredó per que el nostre projecte va d’anar junts, de construir junts un poble millor, un projecte que compti amb tots els campredonencs i campredonenques”, ha explicat Roigé, tot afegint que “Farala s’estima Campredó i es deixarà la pell pel poble”.

L’alcaldessa ha volgut acabar reafirmant tota la confiança en que Farala és la millor opció per Campredó. “Estem al teu costat i estem convençuts que seràs la millor alcaldessa, gràcies per la valentia que suposa avui liderar un projecte polític, amb la teva força, il·lusió pel poble i ganes de treballar, no tenim cap dubte que seràs la primera alcaldessa de Campredó” ha conclòs Roigé.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -