14.3 C
Amposta

Junts per Arnes dona a conèixer tots els membres de la candidatura

El cap de llista de Junts i alcalde d'Arnes, Joaquim Miralles, ha donat a conèixer els noms de la gent que l'acompanyarà per tal revalidar el triomf a les urnes el 28 de maig

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dissabte passat, l’actual alcalde d’Arnes, Joaquim Miralles, va fer públic els noms dels veïns i veïnes d’aquest municipi de la Terra Alta que l’acompanyaran a la candidatura de Junts per Arnes amb l’objectiu de revalidar el triomf electoral a les urnes aconseguit la passada legislatura i que es volen repetir aquest pròxim 28 de maig.

Aprofitant que el temps meteorològic donava una temperatura primaveral, el passat dissabte, Joaquim Miralles, reunia als membres de la seua candidatura per realitzar una sessió fotogràfica en indrets emblemàtics d’Arnes per a l’elaboració del programa electoral i fer públic qui formaria part d’aquesta.

Joaquim Miralles comentava als membres de la seua candidatura, “aquesta passada legislatura ha estat molt dura, diria que he fet un màster de gestió pública, amb tota la problemàtica de la pandèmia. Tanmateix, ens podem donar per satisfet tot el que hem arribat a fer: arranjament de carrers, promoció turística, menjador escolar, protecció del medi ambient, entre els punts a destacar. Hem ficat Arnes al centre de destinació turística de la Terra Alta. Però no podem estar estancats i hem de continuar treballant perquè la faena que hem fet fins ara no es perdi en el no-res”.

De fet, la llista presentada per Joaquim Miralles un cop feta pública manté la meitat dels membres que formaven part de l’anterior candidatura i es renova en un 50% . Gràcies a això, s’incorporen nous membres i visions diferents “per acabar de donar un impuls al municipi terraltí”. Un impuls, que com remarca el cap de llista de Junts, “l’aposta cap al turisme ha de ser clara i concisa. És una oportunitat d’or per al nostre poble, Arnes, per crear riquesa i aturar el despoblament que tan afecta els pobles de l’interior. Però aquesta política ha d’anar acompanyada per la creació d’habitatge”.

Així els membres que formen part de la candidatura de Junts per Arnes són:

1. Joaquim Miralles Pegueroles
2. Marta Masià Altés
3. Jordi Farnós Mallen
4. Alba Bonfill Ferré
5. Julio Jose Vallès Foz
6. Maria Elena Sole Beltran
7. David Guardiola Latorre
8. Noelia Borrull Caballé
9. Maria Clua Illan
10. Maria Amèlia Pallares Rebull

A les anteriors eleccions municipals, Junts per Arnes va guanyar per majoria absoluta, amb 4 regidors del 7 que formen part de l’Ajuntament del municipi.

Junts per Arnes

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -