14.3 C
Amposta

Junts per Amposta demana que s’anul·lin els actes previstos en els pròxims 15 dies “per responsabilitat”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El regidor i portaveu de Junts per Amposta, Manel Masià, va anunciar ahir a la nit, a través de les seves xarxes socials, que demanava anul·lar els actes previstos per part de l’Ajuntament d’Amposta pels pròxims quinze dies. La decisió de demanar l’anul·lació, presa via telemàtica, va ser fruit de la reflexió en saber-se la confirmació dels positius de dues persones d’Amposta, i el creixent nombre de casos que es van confirmar ahir a les Terres de l’Ebre.

“Clarament és un rebrot. Clarament hem d’actuar. I s’ha d’actuar ja”, segons Junts per Amposta. A més, el partit assegura que fa uns mesos, “l’actitud del govern d’ERC de l’Ajuntament d’Amposta quan s’anava aixecant l’estat d’alarma va ser començar a dissenyar un pla alternatiu a causa de l’anul·lació de les Festes Majors. Van decidir esponjar les Festes Majors en tres mesos d’actes.” Actitud que sempre ha semblat a Junts per Amposta “frívola” perquè asseguren que podria ocasionar un “reconfinament” que podria perjudicar a tota la població ampostina.

No suspendre cap acte programat en els pròxims dies, com concert per a 800 persones, actes infantil, cine a la fresca… per Junts per Amposta és “una actitud frívola, típica del govern del Pa i Circ, a una actitud irresponsable per a no prioritzar la salut de les persones a voler fer la seua voluntat peti qui peti.” I tot això passa, “mentre la gent del comerç, autònoms i empreses no han cobrat ni un euro de les minses ajudes a la Covid i, no hi ha un projecte de recuperació clar per part del govern d’ERC de l’Ajuntament d’Amposta.” Des de Junts per Amposta es reafirmen en les mesures proposades que van lliurar per reactivar l’activitat d’Amposta “d’una manera segura, equilibrada i efectiva.”

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -