14.3 C
Amposta

Junts fa públiques les candidatures de Tortosa, Amposta i Móra d’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Avui dilluns dia 16 de maig a l’aparcament del riu d’Amposta, la coordinadora de Vegueria Annabel Marcos i la membre de la Direcció Nacional de Junts per Catalunya, Irene Negre, mitjançant roda de premsa han anunciat les candidatures presentades per dirigir les seccions locals de les capitals de comarca de la Ribera d’Ebre, Baix Ebre i Montsià.

Respecte a aquest procés electoral de constitució de seccions locals als municipis de Tortosa, Amposta i Móra d’Ebre, Irene Negre membre de la direcció nacional de Junts per Catalunya i secretària d’Extensió Territorial afirmava que “som un partit jove en plena creació d’estructura territorial que ja hem passat unes eleccions al Parlament de Catalunya. A prop de complir un any, podem dir que tenim 122 municipis constituïts arreu de Catalunya i ara també ho podrem dir de l’Ebre”. D’aquesta manera Irene Negre remarcava la joventut del partit i la càrrega de vitalitat que això comportava. Tot seguit ha continuat les seves declaracions dient que “des d’avui fins al dimecres votarem els comitès locals de 26 municipis. A l’Ebre, la militància de Tortosa, Amposta i Móra d’Ebre ja podem votar per elegir el seu comitè local. Aviat la resta de poblacions també s’aniran constituint. Caminem de cara les municipals, queden dos anys per fer molta i bona feina”.

Per altra banda, la coordinadora de Vegueria, Anabel Marcos, ha manifestat que se sentia “orgullosa i satisfeta d’aquest procés electoral iniciat a les Terres de l’Ebre per part de Junts per Catalunya, un procés que durant els pròxims mesos es traslladarà a la resta de municipis ebrencs que vagin constituint comitès locals”.

Amb aquesta roda de premsa, Junts per Catalunya, ha anunciat que a Amposta i Móra d’Ebre només existirà una sola candidatura encapçalada per Eva Talarn a la capital del Montsià i Lídia Pino a la capital de la Ribera. Tanmateix, a la capital del Baix Ebre, Tortosa, els afiliats podran elegir entre dues candidatures: una encapçalada per la directora dels serveis territorials d’Economia i Empresa, Mercè Miralles i l’altra per l’advocada Caritat Garcia. Un senyal, al cap i a la fi, de la vitalitat que viu aquesta formació política.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -