14.3 C
Amposta

Joventuts Musicals de Tortosa programa sis concerts en diferents espais de la ciutat

Els concerts tindran lloc en espais com el Teatre Auditori Felip Pedrell, el Museu de Tortosa o els Reials Col·legis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Joventuts Musicals de Tortosa ha presentat el primer cicle de concerts d’aquest 2023, que tindrà lloc de gener a juny amb sis propostes musicals que es podran gaudir en diferents indrets de la ciutat com el Teatre Auditori Felip Pedrell, al carrer Cervantes o al Museu de Tortosa. La presidenta de Joventuts Musicals, Elisa Huguet, ha destacat el treball fet amb l’Ajuntament per oferir una cartellera “més complerta”. El regidor de Cultura del consistori, Ximo Martorell ha remarcat la importància de teixir “sinèrgies” amb entitats de la ciutat i la programació d’artistes del territori.

El cicle de concerts s’iniciarà amb ‘Vugia Collaborative #2’, el dissabte 21 de gener a les vuit del vespre al Teatre Auditori Felip Pedrell. Es tracta d’una proposta de l’artista d’Ulldecona Laura Guarch. El 25 de febrer a la mateixa hora, al Museu de Tortosa, serà el torn del quintet de metall DeVanda Brass, que portarà a l’escenari ‘Metal·lurgia’, una proposta de concert familiar, amb música de tots els formats, pedagògica i humorística.

A l’abril hi haurà dos propostes, la primera el dia 1 a les 20 h, al Teatre Auditori Felip Pedrell, on es podrà gaudir de ‘Moments Musicals’, del compositor ampostí Tomàs Simon, acompanyat per Lluís Ràfales al piano. El dia 22 a les 19.30 h, s’oferirà el ‘Concert de Primavera’ de la Banda Municipal de Música de Tortosa, dirigida per Juanjo Grau, al carrer Cervantes.

El 13 de maig a les 22 h, coincidint amb els actes de la Nit dels Museus, la formació de Jazz Kukundé Quintet presentarà els temes del seu últim disc, ‘Calcària’, que tindrà lloc al Museu de Tortosa. Per cloure el cicle, el 24 de juny a les 20 h tindrà lloc el concert de Clara Pouverau, amb un recital anomenat ‘Més enllà de la suite’, als Reials Col·legis de Tortosa, el conjunt monumental renaixentista més important de Catalunya, ubicat al bell mig del Centre Històric de la ciutat.

Cartell 1r cicle de concerts 2023

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -