14.3 C
Amposta

José Luis García i David Serra s’emporten el premi Nit de Poesia al carrer i el Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar respectivament

Els premis van ser dotats amb 2.000 € en metàl·lic cadascun i la publicació de l'obra a càrrec de Pagès Editors

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

José Luis García Herrera amb l’obra Quadern de Roma i David Serra Asensió amb Followers i haters i altres històries, es van proclamar dissabte en el transcurs de la Nit de Poesia al carrer, guanyadors del 15è premi Nit de Poesia al carrer i el 32è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar respectivament.

La Nit de Poesia al carrer va acaparar dissabte el protagonisme cultural a l’Ametlla de Mar. La posada de llarg de l’ambient literari calero celebrada a la Plaça Joan Miró va dedicar l’acte al centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés, un dels més importants poetes valencians del segle XX i dels més reconeguts als Països Catalans, i dotze rapsodes van recitar els poemes més significatius de l’autor.

Com ja és tradicional, l’acte va servir per fer públic el veredicte dels Premis Nit de Poesia al carrer 2024 de poesia i narrativa i donar a conèixer els guanyadors, els quals, van ser presentats al públic assistent.

Així, el guanyador del 15è Premi Nit de Poesia al carrer fou José Luis García Herrera d’Esplugues de Llobregat per l’obra ‘Quadern de Roma‘. El jurat del premi va estar format per Montse Oller, Rafael Haro, Xulio R. Trigo, Àngels Marzo i Joan Callau com a coordinador del premi.

Pel que fa al 32è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar, el guanyador fou el badaloní David Serra Asensió amb ‘Followers i haters i altres històries‘. El jurat d’aquest premi va estar format per Cari Ariño, Sílvia Mayans, Coia Valls, Benjamí Torné, Àngels Marzo i Joan Callau.

Els premis, dotats amb 2.000 € en metàl·lic cadascun i la publicació de l’obra a càrrec de Pagès Editors, són organitzats per CalaCultura amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -