14.3 C
Amposta

Jordi Querol serà el candidat a l’alcaldia de Fem Poble a Ulldecona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat diumenge dia 12 es van celebrar les eleccions primàries de Fem Poble Ulldecona -obertes a la participació de tothom- per a decidir l’ordre dels primers cinc candidats de la llista que es presentarà a les pròximes eleccions municipals. Els electors podien escollir fins a tres dels cinc candidats que s’hi van presentar. Amb la participació de 186 persones, els resultats finals han estat:

Jordi Querol 124 vots
Fanny Castell 101 vots
Celi Subirats 93 vots
Ma José Gavaldà 75 vots
Vicent Pruñonosa 48 vots

Jordi Querol, fill d’Ulldecona de 45 anys, es defineix com un “home de camp” enamorat del seu ofici i de la compartició del coneixement, cosa que exerceix a través de la seua empresa Dreiskel Biodinàmica. Entén l’agricultura com “una de les professions més dignes i complexes de l’home lliure”.

La seua formació i experiència és molt ampla, destacant innombrables cursos de formació sobre els diferents vessants de l’agricultura, tant a Espanya com a Europa. És una persona compromesa amb el món rural, i promou i participa activament a diferents iniciatives i organitzacions socials i culturals. Fundador de l’associació catalana Terradinàmica, única associació Biodinàmica de Catalunya i membre del Consell de Redacció de la revista Agrocultura. És també membre de Salvem lo Montsià, plataforma ciutadana per a donar a conèixer, sensibilitzar i trobar solucions a les nostres terres. Així doncs, l’agricultura, essencial per a garantir la sobirania alimentària de la població enfront dels temps difícils que s’acosten en forma de crisi energètica, climàtica i ecològica, ha resultat premiada a aquest procés participatiu.

Fem Poble és una agrupació d’electors que compta actualment amb tres regidores i es ven com “l’única alternativa real de governança a Ulldecona”. Fem Poble no depèn de cap partit polític, ja que és una iniciativa local i autogestionada que promou la participació creixent de la ciutadania en la definició del futur d’Ulldecona i barris.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -