14.3 C
Amposta

Jordi Jordan dona el tret de sortida a la campanya d’En Comú Podem l’Ebre i el Camp

El cap de llista d’En Comú Podem per Tarragona i Terres de l’Ebre ha presentat els eixos de campanya davant l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i a la Seu de Movem Terres de l’Ebre a Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El cap de llista d’En Comú Podem pel Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, Jordi Jordan ha donat el tret de sortida a la campanya de les eleccions a la presidència de la Generalitat del 14 de febrer. Jordan ha fet la destapada del cartell de la candidata Jéssica Albiach i el d’ell mateix, a més a més de la presentació dels principals eixos en què la formació basarà la seva campanya, on prioritzarà la salut i el treball per superar la pandèmia de la Covid-19 i les seves conseqüències.

Jordi Jordan ha explicat que la pandèmia ha multiplicat els problemes que ja patia la nostra societat: la precarietat, l’accés a un habitatge digne, la bretxa digital i social a l’educació, el deficient model de residències de la gent gran o les crisis industrials. L’impacte de la Covid-19 ha incrementat les desigualtats socials i territorials que, amb la crisi climàtica, és l’altra pandèmia que pateix Catalunya.

“Centenars de milers de persones han vist alterades les seves vides, ja sigui perquè han emmalaltit, per la mort d’un familiar, perquè estan en un ERTO, perquè estan treballant en sectors públics cada vegada més tensats, perquè s’han quedat sense feina o perquè s’han hagut de confinar en un pis petit i amb mala ventilació. Ells i elles seran els protagonistes de la nostra campanya”, ha explicat Jordi Jordan.

Jordan ha dit que “cal un canvi. L’actual majoria de Govern està esgotada. Junts i ERC s’han instal·lat en la crisi permanent i el bloqueig i han demostrat la seva incapacitat de protegir els sectors més afectats per les restriccions sanitàries i la crisi. Catalunya necessita un canvi de majories de Govern.” Jordan ha afirmat que En Comú Podem vol “un canvi de polítics al Govern però, sobretot, de polítiques. L’important no és qui queda primer, sinó quines seran les majories de Govern i per a fer què. Som la garantia que la sortida d’aquesta crisi serà a favor de la majoria, de la gent comuna, i no de les minories més riques i poderosos com va passar en l’anterior crisi”.

Seran unes eleccions excepcionals per dos motius: la pandèmia i la clara necessitat de canvi. Jordi Jordan ha explicat que “Movem Terres de l’Ebre i en Comú Podem farà una campanya telemàtica, en positiu, per donar a conèixer el nostre projecte i les nostres propostes a les Terres de l’Ebre i a Catalunya”.

Jordan ha remarcat que “hem de realçar el fet que som l’única candidatura encapçalada per un ebrenc, això demostra amb fets i no amb paraules que som l’única llista que creu en la discriminació positiva de les Terres de l’Ebre i que som els únics capaços de portar la veu del territori al Parlament”.

Com ha presentat el cap de llista de Movem Terres de l’Ebre i en Comú Podem, els principals punts d’aquest projecte que té com a objectiu el canvi seran la justícia social, el diàleg com a instrument per desencallar el conflicte català i sobretot l’equitat territorial, per garantir que territoris com les Terres de l’Ebre tinguin les mateixes opcions que la resta del territori i no siguin considerats catalans de segona.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -