14.3 C
Amposta

Joan Rovira reivindica el Delta de l’Ebre en un fantàstic concert a Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat dissabte, 8 de febrer, Joan Rovira va tornar a omplir l’auditori de Tortosa. Després d’un any rodant el seu nou disc Dies Millors l’artista de Camarles va oferir un concert molt contundent amb la seva banda. Com ell mateix comentava a alguna entrevista prèvia “tenim un espectacle molt rodat i volem que la gent del territori ho pugui gaudir”. Així va ser. No va faltar el seu compromís social i del territori, concretament a la cançó de Lo Meu Riu on Joan Rovira i la seva banda van preparar una acció molt especial amb el missatge “Salvem Lo Delta” amb unes grans lletres i papers de color blau i vers (colors del riu com dia la seva mateixa cançó) que van inundar la sala de l’auditori.

Unes 500 persones van corejar les cançons del músic ebrenc i van fer una nit inoblidable i, a la vegada, transmetre un missatge clar: Salvem el Delta. Un crit d’ajuda perquè ens escoltin i poder, entre tots, salvar el nostre Delta de l’Ebre.

Aquesta setmana se sabran els resultats dels finalistes dels Premis Enderrock als quals l’artista ebrenc, ja ha passat totes les rondes gràcies a la votació popular. Com ell mateix diu: “Serà un orgull tornar a representar les Terres de l’Ebre a la gran Gala dels Enderrock i poder ser un altaveu del que ara estem patint al Delta de l’Ebre.”

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -