14.3 C
Amposta

Joan Roig, a RAC1: “Ve gent de fora i posa en risc la nostra població”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ahir dijous, Joan Roig, l’alcalde d’Alcanar, va concedir una entrevista a El món a RAC1 i posar en relleu: “En un poble de 10.000 habitants en què també estem gestionant en l’àmbit local una crisi sanitària, hem de subsistir en un degoteig inexplicable i constant de vehicles que s’acosten al nostre municipi”, fet que, va continuar explicant: “pensiona la policia local, que és el primer bastó contra el virus, al poble doblant torns, lluny de les famílies i exposats al coronavirus, i han de garantir la seguretat en condicions pèssimes”.

A més, fent referència a una carta, que li va arribar a ell com a alcalde on se li demanava explicació perquè una família va ser expulsada per la policia local del poble, es preguntava: “Què he de dir als veïns i veïnes que respecten escrupolosament el confinament? O als nens i nenes i famílies i autònoms que no poden treballar per les restriccions? Que hi ha gent d’altres zones que ve a passar els dies aquí que ens posen en risc?”.

També va explicar que “s’ha sentit defraudat, decebut per aquesta situació que estem vivint”, i considera que “és una irresponsabilitat absoluta”. Va remarcar que “hi ha una falta de solidaritat per part de la gent de Catalunya”.

Tanmateix, va respondre, a més, que per a ells tancar el poble completament és impossible, ja que “només comptem amb 17 agents al poble i estan totalment esgotats”. Davant d’això demana intel·ligència i saber gestionar els pocs recursos que hi ha.

Finalment, va fer servir la metàfora de què “ens trobem a la meitat d’un partit, i ja tenim la meitat dels jugadors lesionats. Igual arribem a la segona part sense jugadors al camp”. I va remarcar: “Si no entenem que no són vacances, no en sortirem”.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -