14.3 C
Amposta

Joan Pere Gómez s’incorpora al Port de Barcelona com a cap de gabinet de Damià Calvet

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El calero Joan Pere Gómez farà tàndem amb Damià Calvet al Port de Barcelona. Calvet va ser nomenat president del port i Gómez és el nou Cap de Gabinet i Relacions Institucionals i, per tant, ha deixat la direcció de Ports de la Generalitat. Reemplaça en aquesta responsabilitat Emili Alberich, que l’ha exercit durant l’etapa de Mercè Conesa com a presidenta. D’aquesta manera, s’ha sumat a l’equip de Damià Calvet per a afrontar l’estratègia de l’autoritat portuària de cara als pròxims anys. “Finalitzo l’etapa de director de Ports de la Generalitat acompanyat d’un equip magnífic, al servei del sistema portuari català”, va comentar Joan Pere Gómez a les xarxes socials.

Gómez ha afrontat múltiples reparacions i millores als ports de les Terres de l’Ebre i de la resta de Catalunya després de l’impacte del temporal Gloria el gener de 2020. Durant els seus cinc anys en l’entitat portuària catalana, s’ha apostat pel desenvolupament de les energies renovables en els recintes, amb la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i de plaques solars per a l’autoconsum, així com s’han traçat les línies d’inversions i normatives per al desenvolupament dels espais gestionats per Ports de la Generalitat.

En etapes anteriors, Joan Pere Gómez va estar lligat a diferents empreses vinculades al sector del turisme i de la restauració. Així mateix, de l’any 2003 al 2010, va ser regidor i tercer tinent d’alcalde a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, on va ocupar les carteres d’urbanisme, joventut, esports, mitjans informatius, formació i treball. A partir de 2012, i fins a l’agost de 2016, va ser el responsable de l’oficina del delegat del Govern en les Terres de l’Ebre. Durant la seua trajectòria en el sector públic, també ha ocupat altres càrrecs com el de portaveu adjunt del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -