14.3 C
Amposta

Joan Navarro, enginyer d’Audi i de Carlos Sainz, visita les instal·lacions d’Audi Merkamotor Tortosa

Durant la trobada, Navarro ha compartit la seva experiència extrema de viure el Dakar, des de les condicions adverses del terreny fins als moments d’èxit i superació

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El concessionari Audi Merkamotor Tortosa ha organitzat una trobada exclusiva amb mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre per explorar els secrets del Dakar i debatre sobre el futur de la mobilitat elèctrica.

L’esdeveniment ha comptat amb la presència destacada de Joan Navarro, actual cap d’enginyers d’Audi al Dakar i guanyador al costat de Carlos Sainz. Durant la trobada, Navarro ha compartit la seva experiència extrema de viure el Dakar, des de les condicions adverses del terreny fins als moments d’èxit i superació. També ha destacat la importància de la tecnologia i la preparació per afrontar aquesta competició icònica.

A més, Navarro ha reflexionat sobre el futur dels vehicles elèctrics afirmant que “la indústria automobilística està en un moment de transformació” i que “els vehicles elèctrics són el camí cap a la sostenibilitat i la reducció de l’impacte ambiental. Audi està compromesa en liderar aquest canvi.”

El gerent d’Audi Merkamotor Tortosa, Carlos Gallardo, ha agraït a Joan Navarro la seva col·laboració amb el concessionari i ha subratllat la importància de la transició cap als vehicles elèctrics. També ha afirmat que des del concessionari es mira el futur amb optimisme i “els nostres clients tenen ja a la seva disposició una àmplia gamma de vehicles elèctrics d’alta qualitat, amb una autonomia que marca la diferència”.

La trobada ha conclòs amb una explicació de Carlos Gallardo sobre l’evolució dels vehicles elèctrics i la seva implantació actualment al mercat. Audi Merkamotor Tortosa es compromet a continuar oferint solucions de mobilitat avançades i sostenibles per als seus clients.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -