14.3 C
Amposta

Joan Cedó i Montse Pagès encapçalaran la candidatura Construïm Tivissa a les municipals del 2023

Construïm Tivissa es presenta com una candidatura "independent i integradora" que treballarà "pel bé comú del municipi"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Joan Cedó serà el cap de llista de Construïm Tivissa a les eleccions municipals del maig del 2023 i Montse Pagès la número dos. Aquesta candidatura es presenta com a “independent i aglutinadora, creada per tivissans i tivissanes compromesos amb el seu municipi i deslligada d’interessos de partit i amb vocació de servei i millora de la vida de la ciutadania del conjunt del municipi”.

Cedó és una persona implicada en el món associatiu i esportiu del poble, compromesa amb els valors solidaris i mediambientals, i impulsor d’iniciatives nascudes a Tivissa i reconegudes arreu del país. Cedó és nascut a Tivissa fa 44 anys i té una llarga trajectòria com a treballador de l’administració pública, acumula un ampli coneixement sobre el funcionament de les institucions, els organismes i ens locals.

Montse Pagès, ocuparà el número dos a la candidatura, “Montse és una dona que aportarà l’experiència adquirida al govern municipal en anteriors legislatures”, ha dit Cedó. El cap de llista vol destacar que Construïm Tivissa és un projecte amb identitat pròpia, “no som sota les sigles de cap gran partit, sinó que ens presentem als comicis locals de manera independent dins de la plataforma Ara Pacte Local, on estan representades opcions municipalistes que no tenen lligams amb formacions d’àmbit català o estatal”.

El candidat també afirma que aquesta és una opció oberta que vol captar el talent i la voluntat de tothom, amb l’única condició que estiguin disposats a treballar de forma constructiva pel municipi. “La candidatura neix amb la intenció d’allunyar-se de la crispació, d’extremismes, de personalismes i de confrontació”, diu. A més, Cedó aposta per una política de diàleg, debat d’idees i aportacions on tothom amb ganes de construir tindrà veu i visibilitat.

Joan Cedó no amaga la preocupació que genera “el deteriorament evident del lloc on vivim i estimem, el poble on viuen els nostres pares, els nostres fills, els nostres avis, els amics i els veïns”. Davant d’aquesta realitat l’alcaldable planteja “un pas endavant i un canvi profund” en la manera de fer de l’equip de govern municipal, guiat per la “transparència, el rigor i l’eficiència en la gestió dels interessos col·lectius”. En aquest sentit, la candidatura Construïm Tivissa vol posar a l’abast del municipi “tot el talent i el compromís inequívoc per treballar per al bé comú del municipi i les persones que hi viuen”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -