14.3 C
Amposta

Joan Aubanell serà l’alcaldable d’Esquerra a Gandesa en les eleccions de l’any que ve

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Joan Aubanell ha estat escollit com a candidat d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals del 2023 de Gandesa. A les municipals del 2011 ja va foramr part de la candidatura d’Esquerra, per posteriorment, a les següents eleccions de 2015 i 2019 integrar-se a la d’Alternativa per Gandesa–AM, encapçalada pel desaparegut Miquel Aubà i ara agafa el seu relleu com alcaldable.

Amb l’elecció d’Aubanell, Esquerra fa una aposta per un lideratge renovat i rejovenit amb la voluntat d’encarar una nova etapa on també es puguin sumar noves veus al projecte republicà. “Tenim empenta i il·lusió, treballarem per oferir una proposta engrescadora i transformadora de Gandesa per sumar-la als grans eixos de treball que estem liderant el republicanisme des de l’àmbit municipal i de Govern arreu del país. És l’hora del canvi a Gandesa”, ha afirmat Aubanell.

El candidat ha manifestat que “és un gran honor i una gran responsabilitat agafar el relleu de l’enyorat Miquel Aubà, exemple de gran alcalde, que va liderar i executar projectes importants per a Gandesa, amb una gestió exemplar, i mantenint sempre un compromís insubornable en la defensa del nostre poble, la pagesia i el país.”

Joan Aubanell és enginyer agrícola i durant aquesta legislatura, el març de 2020, va ser nomenat regidor de l’Ajuntament de Gandesa. Persona implicada en la vida social i esportiva del municipi, va formar part de la candidatura d’Esquerra a les últimes eleccions al Parlament de Catalunya.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -