14.3 C
Amposta

Joan Antoni Caballé serà l’alcaldable de Junts pel Perelló a les eleccions municipals

Junts aprofitarà el lideratge de Caballé per guanyar l'alcaldia al Perelló

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A la darrera reunió celebrada per la secció local de Junts pel Perelló la militància va acordar per unanimitat que la llista a les eleccions municipals l’encapçali Joan Antoni Caballé. Durant aquesta legislatura a dut a terme una oposició constructiva i defensant per damunt de tot els interessos de tots els perellonencs i perellonenques.

Aquesta oposició encarada sobretot en fer valdre l’interès general de la ciutadania, i el seu tarannà conciliador ha fet decidir a la secció local de Junts proposar a Joan Antoni Caballé de liderar el projecte d’aquest partit per conquerir l’alcaldia d’aquest municipi. Cal recordar que una problemàtica que viu el Perelló és l’excés d’implantació de parcs eòlics. Una implantació que ha provocat cert malestar a una gran part del veïnat i que en tot moment Caballé ha estat al seu costat.

A la proclamació com a candidat de Junts, la presidenta de Junts del Baix Ebre, Marta Fucho, comentava, “estic molt contenta que Joan Antoni Caballé encapçali el projecte de Junts pel Perelló, és un actiu que no podem deixar perdre”, afegint tot seguit, ha dit que “el seu caràcter conciliador i de lideratge que ha demostrat com a cap de l’oposició durant el darrer mandat a l’Ajuntament del Perelló ens indica que el millor candidat per ser alcalde del Perelló”.

Aquest mandat d’Esquerra, segons Junts, “s’ha viscut amb crispació, tristesa i resignació”. Un mandat en què l’entrada desmesurada a l’Ajuntament del Perelló de projectes d’energies renovables, i amb la “permesa pel govern republicà del municipi, ha provocat molta reacció popular, i a més a més, s’ha vist acompanyat per una manca d’inversió al polígon industrial, essent el municipi ebrenc que el darrer any ha perdut més població del territori ebrenc”.

Davant d’aquesta situació de “descontentament popular”, Caballé, vol donar un impuls al Perelló i canviar-ho: “Cal suspendre les llicències de nous parcs eòlics i solars, informar a tot el poble de la situació de les energies renovables al nostre terme municipal. Ordenar per mitjà del nostre pla general d’urbanisme el lloc on es poden implantar i per on poden passar les línies elèctriques d’evacuació”, afirmava Caballé. Tot seguit desgranava dos punts bàsics del seu programa en l’àmbit social i de salut: “Posar en marxa una atenció domiciliària per la gent gran i un centre de salut que doni més serveis a la població”.

Per altra i per acabar, el cap de llista de Junts al Perelló, afirmava que “hem d’apostar fort per la promoció econòmica i industrial i és, per tant, de màxima importància construir un nou polígon industrial per poder acollir noves empreses, que no marxin les que tenim perquè no poden ampliar les instal·lacions”.

Joan Antoni Caballé, actualment regidor de l’Ajuntament del Perelló. Empresari, emprenedor i forner de professió. És conegut per ser uns dels propietaris de la cadena d’establiment de cafeteries i forns Caballé. Ha estat 8 anys regidor i aquesta vegada serà el segon cop que encapçala la llista de Junts pel Perelló a les eleccions municipals.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -