EbreNotícies

Jesús celebra del 2 al 6 d’octubre les festes en honor al seu patró Sant Francesc

El dimecres, 2 d’octubre, serà el tret de sortida d’aquests dies en honor a Sant Francesc, patró de Jesús. La Secció de Festes amb la col·laboració d’entitats del poble ha programat per aquests dies un seguit d’actes pensats per fer gaudir i participar al màxim a gent de totes les edats. Dimecres, 2 d’octubre, es reviuran moments amb el reportatge gràfic del Sr. Paco Fuentes, que ensenyarà com era i què es feia a Jesús els anys 1995 i 1996.

El dijous, 3 d’octubre, primera tarda de bous pels carrers. Divendres, 4 d’octubre, serà el dia en honor al patró, tindrà lloc la missa, la inauguració de l’exposició, el dinar i ball de la gent gran, la segona tarda de bous i ball al casal jesusenc. Ja dissabte, 5 d’octubre, al voltant de la pèrgola ens reunim prop de 1000 persones per degustar l’arròs del concurs de paelles. Guinyot, ball tota la tarda i a la nit més ball al casal jesusenc amb l’espectacle Sagrantana.

Diumenge, 6 d’octubre, matinal esportiva amb la XII Milla Urbana de Jesús i la inauguració del pavelló esportiu. A la tarda presentació de tots els equips del CF Jesús Catalònia i partit de futbol de l’equip de 3a Catalana. Tancarà aquests dies l’espectacle de foc i llum dels 7 Cervells. Rua, versots, correfoc i castell de focs per posar el punt i final.

Dies per participar i sortir al carrer on tothom qui vulgui serà benvingut. També seran dies per reivindicar una festa sense agressions sexuals ni assetjaments perquè volen viure #lliuresisensetemor. Tal com van fer al juliol durant la Festa Major, les nits de ball hi haurà una zona habilitada amb personal acreditat per atendre qualsevol situació, informar, lliurar material, etc. A Jesús ho tenen clar: #noenpassemniuna.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close