14.3 C
Amposta

Jesús acollirà el diumenge 8 d’octubre la primera prova del II Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre

El Consell Esportiu del Baix Ebre inaugura el segon Circuit de Milles Urbanes amb la tradicional Milla Urbana de Jesús, marcant l'inici d'una emocionant temporada d'atletisme

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La XIV Milla Urbana de Jesús, que forma part de les celebracions de les Festes de Sant Francesc, marcarà l’inici de la segona edició del Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre, el proper diumenge 8 d’octubre. En aquest esdeveniment, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Ebre, es mantindrà el reglament tècnic de les edicions anteriors i es crearà una classificació final única. A més, aquesta Milla Urbana serà puntuable per al circuit, que també inclou altres curses com la del Perelló el 21 d’octubre i la de Tortosa el 11 de novembre.

La jornada a Jesús començarà a les 11.30 hores i es preveu que es disputin curses en totes les categories, incloent-hi els més joves, coneguts com els patufets, així com els corredors veterans i absoluts, tant en la categoria masculina com en la femenina. El punt de partida i d’arribada serà davant de la Pèrgola, i el recorregut seguirà l’avinguda Molins d’en Comte. L’organització de l’esdeveniment és responsabilitat del Consell Esportiu del Baix Ebre, amb el suport de l’EMD de Jesús, el Club Atletisme Terres de l’Ebre i l’Associació Josep Puig. S’atorgaran trofeus als tres primers classificats de cada categoria, i els participants més joves, com els patufets, prebenjamins, benjamins i alevins, rebran medalles commemoratives.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -