14.3 C
Amposta

Ja es pot demanar l’ajut al lloguer per als joves

L'ajut és d'un màxim de 250 euros al mes i aquest cop no importa l'orde d'arribada de les sol·licituds, ja que s'adjudicarà ponderant les rendes de cada territori i els ingressos de cada demandant

- Anunci -spot_img

El més vist

- Advertisement -

Des d’aquest dimecres dia 28 de setembre i fins al divendres dia 7 d’octubre a les 15 hores es pot demanar l’ajut al lloguer per als joves menors de 36 anys. El Departament de Drets Socials ha obert una nova línia d’aquests ajuts amb una dotació de 29 milions d’euros. Els ajuts podran arribar als 250 euros mensuals i s’hi podran acollir les persones titulars d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús d’un habitatge o habitació. A l’hora d’adjudicar els bons, es tindran en compte els ingressos del sol·licitant, les rendes del territori en què viu, així com els ingressos de la unitat de convivència. Precisament, a diferència de la línia d’ajuts al lloguer de l’Estat, aquesta convocatòria no s’adjudica “per ordre d’arribada”.

La convocatòria, mitjançant la concurrència competitiva, adjudicarà uns ajuts que no seran lineals, com en el cas del bo jove de l’Estat. És a dir, l’import final podrà ser d’un mínim de 20 euros mensuals i d’un màxim de 250 euros, que s’adjudicaran en funció dels ingressos del sol·licitant, l’esforç econòmic que li suposi el pagament del lloguer, i els preus dels lloguers a cada territori.

L’import de la subvenció serà del 20% del preu del lloguer anual quan l’esforç per pagar el lloguer sigui igual o inferior al 30% dels seus ingressos, serà del 30% de l’import de la renda quan l’esforç per pagar el lloguer sigui superior al 30% i inferior al 40% dels ingressos ponderats, i serà del 40% de l’import de la renda de lloguer quan l’esforç per pagar el lloguer sigui igual o superior al 40% dels ingressos ponderats.

Podeu demanar l’ajut aquí.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -