14.3 C
Amposta

Irene Negre: “Estarem atents perquè el Govern no amagui un transvasament encobert en vaixells” 

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La diputada ebrenca de Junts per Catalunya, Irene Negre, ha assegurat avui a la sessió de control al Govern que Junts per Catalunya estarà atent perquè “el Govern no ens vengui “gat per llebre” i amagui un transvasament encobert en vaixells”. Ho ha dit durant  la pregunta al conseller d’Acció Climàtica, David Mascort sobre si el Govern contempla la interconnexió de xarxes, en especial la que té afectació a l’Ebre. 

“Ens interessa saber en seu parlamentària quin és el posicionament d’aquest conseller i del Govern pel que fa a la interconnexió de xarxes arreu de Catalunya, però en especial per la que afectaria al riu Ebre?” ha preguntat al conseller. En aquest sentit, ha alertat que el Parlament “ha posat les eines per pal·liar la sequera i el Govern les ha d’executar. El que passa és que el seu govern executa fent cas omís del què s’aprova al Parlament”.

Pel que fa a les inversions, Negre ha lamentat que n’hi ha que no s’han realitzat o que no se’ls ha donat suficient prioritat. En aquest sentit, ha dit que “si s’hagués prioritzat, segurament ara no caldria dur a terme les restriccions a algunes àrees de Catalunya”. En aquest cas, ha posat com a exemple, la potabilitzadora del Besòs o la nova dessaladora de Tordera.

Finalment, la diputada ha recordat al conseller que, “si haguessin complert amb el que indica la llei aprovada en aquest Parlament i que Junts per Catalunya vàrem impulsar des de la responsabilitat i amb sentit de país, segurament, s’haurien pogut evitar per ara algunes de les restriccions”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -