14.3 C
Amposta

Investiguen dos veïns de l’Ametlla de Mar per pescar tonyina roja il·legalment

Els 45 quilos de tonyina roja confiscats van ser lliurat a Càritas

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agents de Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tortosa, investiguen a dos veïns de la localitat de l’Ametlla de Mar per un suposat delicte contra els recursos naturals i de l’entorn per haver capturat exemplars de tonyina roja en època de veda. Amb motiu dels diferents operatius que estableix el SEPRONA orientats a la protecció de la flora i la fauna marina, després de tenir coneixement de pràctiques il·legals relacionades amb la pesca recreativa marítima, es van establir diversos controls en ports de baixa activitat comercial, per ser aquests idonis per a la descàrrega de productes pesquers capturats il·legalment.

Durant la tarda del divendres passat en un d’aquests operatius establert al port de l’Ametlla de Mar, va ser detectada una embarcació rígida que es disposava a efectuar l’amarratge. Posteriorment el patró i un acompanyant treien de l’embarcació uns cubs i els introduïen en un vehicle estacionat al recinte portuari. En sospitar que es poguessin estar duent a terme alguna activitat irregular es va procedir a la seua identificació al mateix temps que s’inspeccionava el vehicle, comprovant com a l’interior dels envasos que havien introduït havia diverses parts de tonyina roja trossejada, sense cap, vísceres ni cua, amb un pes aproximat de 45 quilos.

Per aquest motiu es va procedir a la confiscació del producte, prenent declaració en qualitat d’investigats a dos veïns residents a la comarca del Baix Ebre com a responsables de la captura, per la comissió d’un presumpte delicte contra els recursos naturals i de l’entorn. Després de procedir a la presa de mostres genètiques i comprovar que el producte era acte per al consum humà va ser lliurat a Càritas Diocesana.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -