14.3 C
Amposta

Investiguen dos veïns de Batea per haver maltractat un gos, que al final va ser sacrificat

Van haver d'aplicar l'eutanàsia al gos a causa de les lesions irreversibles que patia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agents de Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tortosa, han pres declaració com investigat a dos veïns de la localitat de Batea, com a autors d’un presumpte delicte de maltractament animal, al haver-li practicat contínues agressions físiques a un gos de la seua propietat.

Els fets es remunten als primers dies de juliol quan s’inicia una investigació que va començar quan agents del SEPRONA de Tortosa, a través de les xarxes socials, van tenir coneixement del maltractament físic que patia un gos tancat a l’interior d’un habitatge de la localitat de Batea, a la Terra Alta.

Després de realitzar diverses gestions va ser localitzat el domicili on sembla ser que aquest animal patia contínues agressions. Un cop el propietari de l’habitatge va permetre l’accés dels agents, es va poder comprovar que no hi havia cap animal, però si restes que en aquest lloc hi havia habitat un gos. Després de preguntar al propietari on estava l’animal, aquest va contestar que en haver patit diverses lesions va ser traslladat a una clínica veterinària, on després de practicar-li unes primeres cures i poder observar que les lesions eren de gravetat, va caldre administrar un medicament eutanàsic perquè no patís.

Per aquest motiu, a finals de la setmana passada es va procedir a la presa de declaració, en qualitat d’investigats de dues persones, de la mateixa nucli familiar, com a responsables de l’animal, per la comissió d’un presumpte delicte de maltractament d’animals domèstics amb resultat de mort, ja que li haurien causat al seu animal de companyia lesions irreversibles que li van causar la mort. Les diligències instruïdes van ser remeses al jutjat en funcions de guàrdia de Gandesa.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -