EbreMúsicaNotícies

Imaginaradio.cat se supera i arriba a les 140.000 visites mensuals

La web de la ràdio musical i informativa de les Terres de l'Ebre no para de créixer des de fa un any aproximadament, quan va actualitzar i modernitzar tot el seu entorn digital

Aquest darrer mes de gener ha batut un nou rècord que encara no havia registrat fins al moment, arribar a la sòlida xifra de 140.000 visites en només un mes. Fet que consolida i reforça l’aposta d’aquesta emissora per la informació de proximitat i de territori que va encetar fa aproximadament un any.

L’inici d’aquest ambiciós projecte digital s’emmarca l’octubre de 2018, quan la direcció d’Imagina Ràdio va decidir apostar per apropar a tota la gent de les Terres de l’Ebre contingut instantani i de proximitat mitjançant el seu propi portal. Des d’aleshores, amb unes visites d’uns 14.000 usuaris mensuals comptabilitzades a meitats de 2018 s’ha acabat per marcar una evolució àmpliament alcista que s’ha acabat de confirmar en les dades dels darrers mesos, que cada cop estaven més a prop de les 100.000 visites i que s’ha acabat consolidant amb les 140.000 d’aquest darrer mes.

L’aposta aquest nou any s’ha consolidat amb la incorporació de nous espais a la web com el “Racó de l’economista”, que dona una mirada diària única i territorial dels aspectes més curiosos de la borsa de valors.

Imagina Ràdio segueix apostant pel creixement al territori i darrerament vam anunciar, juntament amb l’Ajuntament d’Amposta, que seríem emissora oficial de “Lo Riu Sona”, un esdeveniment musical que està marcant tendència els darrers anys a les Terres de l’Ebre.

Recorda que pots estar informant i escoltar els millors èxits a la web imaginaradio.cat.

Redacció – T. R.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close