14.3 C
Amposta

Imagina Ràdio estrena nou programa, “Camí Eurovisió – Malmö 2024”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Imagina Ràdio estrena aquest diumenge, 28 de gener, i fins al diumenge dia 12 de maig, un nou programa anomenat “Camí Eurovisió – Malmö 2024” presentat per Imma Beneyto i al qual participaran diferents personalitats, com és el cas de Gaby, una jove eurofán. Aquest, com el seu nom indica, tractarà sobre aquest concurs televisiu d’àmbit europeu, des de la prèvia al Benidorm Fest i fins al dia posterior a la final del festival, que se celebrarà el dissabte dia 11 de maig.

El programa durarà una hora i s’emetrà pel 103.9 FM cada diumenge de dotze a una del migdia. Malgrat que també hi haurà alguns programes en directe de mitja hora, el dimecres i divendres, dies 31 de gener i 2 de febrer, de 9.30 a 10 hores, els quals tractaran a fons les gales del Benidorm Fest 2024. Serà la tercera edició del Benidorm Fest, un certamen de RTVE en el qual se selecciona la cançó que representarà a Espanya al festival d’Eurovisió.

Finalment, el dimecres i el divendres, dies 8 i 10 de maig, també hi haurà dos programes especials en directe, de 9.30 a 10 del matí, sobre les semifinals d’Eurovisió. L’últim programa serà el diumenge dia 12 de maig de 12 a 13 hores i en directe, quan ja se sabrà qui haurà guanyat la final d’aquest festival que aplega milions de seguidors arreu d’Europa.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -