14.3 C
Amposta

Illa demana ajuts directes per als municipis del Montsià afectats pels aiguats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El líder del grup del PSC-Units per Avançar al Parlament, Salvador Illa, ha demanat que els municipis del Montsià afectats pels aiguats de la setmana passada rebin ajuts directes. “Els ajuntaments són els que millor coneixen què i com s’ha de fer per reparar els danys”, ha apuntat durant una visita al nucli de les Cases d’Alcanar i després de reunir-se amb alcaldes i regidors de la zona afectada. Illa s’ha compromès a treballar perquè es produeixi la declaració de zona catastròfica i així fer arribar recursos econòmics. També ha apostat per dotar de més recursos els cossos d’emergència al territori i que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) netegi i condicioni, a mig termini, les lleres dels barrancs per fer front a aquests episodis.

Tot i atribuir a un “tràmit administratiu ineficaç” per part de la Generalitat el fet que bona part dels ajuts estatals pels aiguats de 2018 no arribessin finalment als ajuntaments ebrencs afectats, el líder socialista ha volgut girar full i ha apel·lat a “sumar esforços”. “No vull mirar enrere, vull mirar endavant i que hi hagi recursos per als ajuntaments”, ha tancat.

El líder del grup del PSC al Parlament, Salvador Illa, es compromet a treballar perquè es declari la zona catastròfica als municipis del Montsià afectats pels aiguat si reclama ajuts directes per als ajuntaments.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -