14.3 C
Amposta

Hipertensió o sobrepès? L’HVCT inicia un programa nutricionista per millorar els hàbits alimentaris

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest mes de març s’ha iniciat un programa de suport de nutrició i dietètica als equips d’atenció primària (EAP) Tortosa Est i Tortosa Oest per a l’assessorament nutricional orientat tant a la promoció de la salut com a la prevenció i el tractament de malalties cròniques prevalents.

Amb el suport assistencial i formatiu d’una dietista nutricionista del Servei d’Endocrinologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta el programa pretén, d’una banda, incrementar els coneixements i les habilitats dels professionals d’atenció primària (AP) i, d’una altra banda, millorar l’accessibilitat de la població per tal com l’AP és el nivell assistencial més proper.

Així mateix, la dietista prestarà atenció directa individual o grupal a les persones amb les patologies següents: obesitat, hipertensió, dislipèmia, intoleràncies alimentàries, hiperuricèmia, insuficiència renal, disfàgia i ictus.

En un principi, la dedicació de la dietista nutricionista serà d’un dia, els dijous, en setmanes alternes. En funció de les necessitats, la Gerència Territorial Terres de l’Ebre valorarà ampliar la dedicació d’aquesta professional a AP i també la cartera de serveis.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -