14.3 C
Amposta

Gran acollida del cros escolar en horari lectiu del Col·legi Sagrada Família de Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Prop de 700 participants van prendre part al I Cros Escolar Col·legi Diocesà Sagrada Família. Des del departament d’esports del centre creuen que aquesta xifra és el millor aval per apostar per un model que pensen que cal continuar seguint fent, “vam posar a l’abast de totes les escoles de la ciutat i de la comarca el fet de poder participar en un cros en horari lectiu que es va fer la tarde del passat divendres, una fórmula que pensem que hem d’anar introduint en moments puntuals del curs escolar”.

La iniciativa del centre va comptar amb el suport del Consell Esportiu del Baix Ebre que va incloure la prova dins del calendari dels Jocs Esportius Escolars, el programa de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Club Atletisme Terres de l’Ebre, l’Ajuntament de Tortosa i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport de les Terres de l’Ebre. La idea era convertir la tarda del divendres en una festa esportiva, educativa i social, una qüestió que es va aconseguir amb escreix malgrat la pluja al tram final de la jornada.

Als quasi 400 alumnes inscrits del mateix Sagrada Família es van afegir un bon número de participants de les escoles de Remolins, Mercè de Tortosa, i el Marcel·lí Domingo de Roquetes. Els guanyadors en les diferents categories van ser els següents: INFANTIL MASCULÍ: Alex Martin. INFANTIL FEMENÍ: Violette Sánchez. ALEVÍ MASCULÍ: Xavi Moreso. ALEVÍ FEMENÍ: Judit Albacar. BENJAMI MASCULÍ: Izan Colomé. BENJAMI FEMENÍ: Khadija Merzoug. PREBENJAMÍ MASCULÍ: Nicolas Gaspar. PREBENJAMÍ FEMENÍ: Judit Mestre. PATUFET MASCULÍ (2014-2015): Josep Curto. PATUFET FEMENÍ (2014-2015): Maria Guzman. PATUFET MASCULÍ (2016): Hugo Rubio.PATUFET FEMENÏ (2016): Jimena Calderon. L’Escola Remolins van endur-se el Premi Valors per comptar amb el grup més nombrós de participants després dels amfitrions.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -