14.3 C
Amposta

Geno Cabrera, regidora de Serveis Municipals de l’Ajuntament de l’Ampolla: “Encara no som prous els conscienciats”

- Anunci -spot_img

El més vist

- Advertisement -

La regidoria de Serveis Municipals i la de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampolla, en el pla de compromís del consistori per cuidar el medi ambient del municipi, s’han unit per impulsar dues campanyes informatives per fomentar el reciclatge entre la població i reduir les tones de resta que la ciutadania de la localitat produeix diàriament.

Avui, la redacció d’Imagina Ràdio hem pogut parlar amb la regidora de Serveis Municipals de l’Ajuntament de l’Ampolla per saber-ne més:

-Des de l’Ajuntament de l’Ampolla heu impulsat dues iniciatives, en què consisteixen?

La primera iniciativa va ser crear un panel de 3mx2,28m per exposar en els esdeveniments gastronòmics, de manera que la gent vegi les conseqüències del no cuidar el medi ambient. Tot seguit, vam editar uns tríptics que, amb l’eslogan “Ens hi juguem molt. Depèn de tu. Recicla, que transmeten consells per fer un bon reciclatge i millorar el nostre entorn.

La segona campanya és RESTEM RESTA. Amb aquesta, pretenem conscienciar a la gent del car que ens surt no reciclar bé. Hem de baixar les tones de la fracció de resta i augmentar les xifres de les fraccions d’orgànica, envasos, vidre i cartró. Expliquem ,en un díptic, el que arribarem a pagar i el que deixarem d’ingressar si no millorem les xifres (tenint en compte només el cànon).

-Com van sorgir?

Sorgeix de la necessitat de fer pedagogia davant les males pràctiques i l’incivisme. És un tema que, al nostre ajuntament, preocupa molt; és per això que hem treballat juntes les dos regidories: Medi Ambient i Serveis Municipals.

-Quins objectius a llarg termini teniu amb aquestes iniciatives?

Acabar amb les males pràctiques i l’incivisme. Assolir unes xifres altes en el reciclatge d’escombraries. La gent ha d’entendre que millorar la salut del mostre planeta i cuidar el nostre entorn, ÉS COSA DE TOTS.

-Creus que la gent està prou conscienciada?

Malauradament, encara no som prous els conscienciats; del contrari, no caldria fer aquest tipus de campanyes. També he de dir que, afortunadament, cada cop hi ha més gent que pren consciència d’aquesta problemàtica i fa tot el que pot per tenir cura de l’entorn i, en definitiva, del medi ambient.

 

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -