14.3 C
Amposta

Gebre presenta el seu primer videoclip gravat a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, “Dos quarts de sis”

Després de la publicació del seu disc de debut "Riu amunt", el grup ebrenc presenta el seu primer videoclip, de la cançó "Dos quarts de sis"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimarts el grup ebrenc Gebre ha publicat el videoclip de la cançó “Dos quarts de sis”, el segon tema del seu primer disc “Riu Amunt”. Durant uns 3 minuts, el grup viatgen en cotxe per les comarques del nord de les Terres de l’Ebre. La banda toca entre els molins del parc eòlic de la Terra Alta a la Fatarella, visita les passeres de la Reserva Natural de Sebes i travessa el riu Ebre pel pas de barca de Flix tot menjant els tradicionals pastissets de Rasquera.

El clip musical, que ha estat dirigit per Lydia Beltri Bagés de la productora Lupini & Ratini Produccions Siderals, vol mostrar el contrast entre els paisatges naturals i la indústria a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. En aquestes dues comarques les fàbriques i molins conviuen amb els boscos de Ribera, els canyissars i el riu Ebre.

El grup

Gebre és una banda de pop de guitarres cantat en ebrenc que va néixer l’any 2017 quan l’Aleix i l’Adrià van decidir iniciar el projecte. El grup el formen l’Aleix Ferrús a la veu i guitarra, l’Adrià Gonzàlez (L’Ana és un Koala, Samitier, Valentí) a la guitarra, Dani Cervera (LKGT i Kimberly i Clark) al baix i el Llorenç Orriols (Mareta Bufona) a la bateria.

Les cançons de Gebre son píndores pop amb guitarres enèrgiques i tornades lluminoses que recorden a clàssics alternatius dels 90 com Teenage Fanclub o The Lemonheads. El debut de la banda va ser l’any 2019 amb l’EP “Marcà-Falset”, que va rebre el reconeixement dels 5 millors debuts de Catalunya per la revista Mondosonoro. A la primavera del 2021 i en plena pandèmia, Gebre van publicar “Riu amunt’, el seu primer disc amb el segell Indian Runners. La ràdio iCat va seleccionar el senzill “Dos quarts de sis” com a millor cançó de la setmana. Ara mateix, la banda continua presentant el disc en directe i està a punt d’arribar al seu concert número vint.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -