14.3 C
Amposta

Gandesa, Tortosa i Sant Jaume d’Enveja, els municipis ebrencs amb grups escolars confinats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament d’Educació aquest dimecres 24 de març xifra en 3 els grups confinats a les Terres de l’Ebre de 3 centres educatius i a hores d’ara no hi ha cap centre tancat dels 168 de les quatre comarques. De tota la comunitat educativa hi ha 60 persones en quarantena de 5 centres i durant els últims deu dies s’han detectat en 5 centres educatius 8 positius de Covid-19.

Baix Ebre (65 centres educatius)

El Baix Ebre té un grup confinat a la Llar d’Infants l’Espurna de Tortosa, on també hi ha 11 persones en quarantena. Durant els darrers deu dies tan sols s’ha detectat un positiu de Covid-19, concretament a l’Institut de Roquetes.

Montsià (49 centres educatius)

Al Montsià solament hi ha un centre de tota la comarca afectat pel coronavirus. Hi ha un grup confinat a l’Escola Sant Jaume de Sant Jaume d’Enveja, on hi ha 26 persones en quarantena i s’ha detectat un positiu durant els darrers deu dies.

Ribera d’Ebre (32 centres educatius)

La Ribera d’Ebre no té cap centre educatiu que tingui grups confinats, hi ha una persona en quarantena de l’Escola Sant Miquel d’Ascó, i s’ha detectat un positiu durant els darrers deu dies a Móra d’Ebre, concretament a l’Escola Oficial d’Idiomes de la Ribera d’Ebre.

La Terra Alta (22 centres educatius)

La Terra Alta té actualment un grup confinat a l’Institut Terra Alta de Gandesa, on hi ha també 21 persones en quarantena i s’han detectat 4 positius els darrers deu dies. La comarca també té una altra persona confinada de l’Escola Cèsar Martinell del Pinell de Brai i un positiu més registrat a l’Escola El Diví Mestre de Vilalba dels Arcs.

Situació general a Catalunya

Els grups escolars confinats per covid-19 són 792, 82 més que en el darrer balanç, segons dades del Departament d’Educació. Representen l’1,10% dels aproximadament 72.000 grups. Hi ha 19.061 persones confinades, 1.902 més que en el darrer balanç: 18.080 alumnes (+1.807), 903 docents i personal d’administració i serveis (+83) i 78 de personal extern (+12). Els positius acumulats són 60.707, 221 més que en el balanç anterior. Es registren 1.686 positius als centres educatius en els darrers deu dies. Hi ha un centre tancat a l’Alt Penedès i representa un 0,02% del total. A més, hi ha 533 centres amb algun grup confinat, el 10,44% dels 5.104 centres. El centre tancat és la llar d’infants de Lavern, a Subirats (Alt Penedès).

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -