14.3 C
Amposta

Gandesa instal·la 6 punts wifi gratuïts, en el marc del projecte europeu WIFI4EU

Carles Luz: "Ara més que mai hem d'apostar per les noves tecnologies i la connectivitat, per garantir la igualtat d'oportunitats i atreure noves empreses i famílies a Gandesa"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Gandesa ha finalitzat avui la instal·lació de 6 nous punts wifi en diferents espais públics del municipi. Es vol així facilitar la connectivitat, d’una forma gratuïta i des de la via pública, per tal que tant les gandesanes i els gandesans com els visitants puguin connectar-se a la xarxa amb totes les garanties de privadesa.

El projecte s’emmarca en la iniciativa WIFI4EU de la Comissió Europea, que subvenciona la instal·lació d’aquests punts en municipis de l’àmbit rural, per tal de garantir la igualtat d’oportunitats i facilitar la connectivitat en els carrers i places.

L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha valorat molt positivament la iniciativa: “Ara més que mai hem d’apostar per les noves tecnologies i la connectivitat, per garantir la igualtat d’oportunitats i atreure noves empreses i famílies a Gandesa. La COVID19 ens ha demostrat la doble importància d’estar connectats, i també d’oferir accés a les TIC des dels pobles, que ara són un reclam de qualitat de vida”.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -