14.3 C
Amposta

Freshly Cosmetics posa en marxa el nou centre de producció a Gandesa

Miquel Antolín, cofundador i CEO de Freshly Cosmetics: "Ens permetrà incrementar la competitivitat, protegir l’R+D de les nostres fórmules, millorar la sostenibilitat i desenvolupar el teixit industrial a la Terra Alta"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Freshly Cosmetics ha posat en marxa a Gandesa la seva primera fàbrica (Freshly Factory). La planta compta amb una quinzena de treballadors i ja produeix i envasa les primeres unitats del seu oli corporal més venut. La planta s’ha habilitat al costat de l’acabat d’estrenar centre logístic (de 14.000 metres quadrats), en la que va ser la primera nau de l’empresa de cosmètics naturals al polígon gandesà de la Plana. És un espai, d’uns 700 metres quadrats, amb tres línies de producció instal·lades, i una capacitat màxima de producció de més de 10 milions d’envasos a l’any, uns rendiments de fins a 45 unitats per minut. El projecte és més ambiciós i preveu acabar fabricant i envasant 80 referències de productes de la marca a Gandesa.

La nova planta té una àrea de fabricació i envasat i també un petit laboratori de qualitat per a poder supervisar totes les operacions i produccions. La posada en marxa de la Freshly Factory de Gandesa s’ha fet amb la fabricació i envasat del seu oli corporal més popular i també amb l’envasat d’una crema i d’un sèrum facial. L’empresa preveu envasar més referències, fins a una vintena, en el segon trimestre d’enguany.

Freshly ha comptat en els últims anys amb una àrea de desenvolupament de producte, amb onze enginyers químics, bioquímics i biotecnòlegs, que ha ideat les referències de la companyia, mentre que les produccions s’escalaven amb la col·laboració de laboratoris externs. Amb la factoria de Gandesa l’empresa fa “un pas endavant” per “incrementar la competitivitat, protegir la recerca i les formulacions” i “millorar la sostenibilitat”, perquè “es produeix localment i s’impulsa el teixit industrial a la Terra Alta”.

Fabricació del Body Oil © Freshly Cosmetics

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -