14.3 C
Amposta

Francina Molina encapçalarà la candidatura de La Ràpita XXI a les eleccions municipals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana, el grup municipal de La Ràpita XXI, que ja es va donar a conèixer el passat 9 de novembre, fa oficial la seua candidata per a concórrer a les eleccions municipals del 28 de maig.

Francina Molina, actual regidora no adscrita, ha estat l’elegida per encapçalar la llista de La Ràpita XXI. Aquest projecte ja el van presentar com “ambiciós” i “atractiu” en els diferents mitjans de comunicació.

La candidata, en un vídeo penjat a les xarxes socials de la formació política, afirma que tenen un programa municipalista “pensat per a la Ràpita i per als rapitencs i rapitenques”. En el mateix vídeo, Molina demana als rapitencs i rapitenques “un vot de confiança”, i com ja van dir a les entrevistes prèvies es consideren “una alternativa real”.

Un dels objectius principals de la Ràpita XXI “és atreure els vots dels indecisos i d’aquells rapitencs i rapitenques que estan decebuts amb la política i les sigles de sempre”. El grup afirma que ja estan treballant amb el programa per aportar al municipi “el màxim potencial possible i fer de la Ràpita un referent a les Terres de l’Ebre”.

Aquests tres mesos previs a les eleccions, el grup té la intenció de donar-se a conèixer molt més als rapitencs i rapitenques que encara no els tenen presents com a candidats a l’alcaldia i poder transmetre així a tot el municipi el seu projecte i les seues idees per a millorar i potenciar la Ràpita.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -