Unes jornades organitzades per la Diputació de Tarragona donaran visibilitat i promouran el sector agroalimentari del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, amb dues sessions programades l’11 de novembre al Teatre Auditori de Salou (TAS) i el 25 de novembre al Museu de la Mar de l’Ebre, a la Ràpita. Sota el títol ‘Jornades Gastronòmiques: producció, innovació i restauració’, aquesta proposta s’ha impulsat en el marc de la iniciativa ‘Som Gastronomia – Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025’.
Pel que fa a les Terres d el’Ebre, les persones assistents a les jornades podran gaudir, entre d’altres, d’una exhibició gastronòmica o showcooking en directe amb tast de la mà dels xefs amb estrella Fran López, xef del restaurant Villa Retiro, i Vicent Guimerà, de l’Antic Molí.
Durant les jornades també hi haurà un espai de trobada i networking de marques amb Denominació d’Origen (DO) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP) de la demarcació; una taula rodona sota el títol ‘Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. La regió amb més productes alimentaris, i la ponència Innovació i gastronomia, producció agroalimentària i restauració’ a càrrec de Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia, centre de recerca i investigació culinària.
Per a més informació i inscripcions a les sessions podeu accedir al web de la Diputació de Tarragona o fer clic aquí.
Redacció M.F


