14.3 C
Amposta

[FOTOS] Un tram de la Via Verda de la Terra Alta presenta un estat deplorable

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Via Verda de la Terra Alta és un dels actius turístics més importants de la comarca, però les darreres precipitacions, sobretot en forma de neu durant el temporal Filomena, a principis de gener d’aquest 2021, han causat desperfectes que es poden apreciar en les fotografies que podeu veure a continuació. Concretament aquestes imatges corresponen al tram entre Bot i la Fontcalda. Es poden veure despreniments de talussos, camins remoguts amb clots i, fins i tot, falta d’asfalt en alguns punts. També podem veure taulells informatius en mal estat i baranes de fusta trencades.

El Consell Comarcal de la Terra Alta es va reunir al desembre passat amb el sector turístic terraltí per presentar el conjunt de projectes que, conjuntament amb els que s’han anat desenvolupant al llarg del 2020, han de contribuir a la reactivació del sector a la comarca. En aquell moment l’ens comarcal va anunciar en què es destinarà l’ajut de 100.000 euros de l’IDECE. Concretament 45.000 euros d’aquest ajut havien d’anar destinats al manteniment de la Via Verda, per a millorar la il·luminació, al reasfaltatge d’un túnel i a la col·locació de comptadors d’usuaris, així com a la reposició de baranes.

15.000 euros anaven destinats a una segona onada d’anuncis de la DO del vi Terra Alta a TV3, 15.000 euros més per promocionar l’oli de la Terra Alta, 18.000 euros en la instal·lació de suports selfies en indrets d’interès turístic i 7.000 euros per promocionar el producte agroalimentari que s’elabora i es produeix a la comarca.

Imatges d’aquest mes de febrer del tram de la Via Verda de la Terra Alta entre Bot i la Fontcalda | Cedides a Imagina Ràdio

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -