14.3 C
Amposta

[FOTOS] L’Hipermercat Family Cash Amposta, obre les seues portes

Compta amb àmplies seccions dedicades a l’alimentació i als productes frescos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat dimecres 13 de maig va obrir les seues portes Family Cash Amposta, el nou hipermercat de la capital del Montsià, que ofereix totes les marques d’alimentació a preus molt reduïts. El model de botiga de Family Cash, està basat en la comercialització de productes d’alimentació, tant peribles com no peribles, així com un ampli catàleg d’articles de basar que abasta des de parament, jardí, ferreteria o electricitat, fins tèxtil, joguines, papereria o productes per a l’automòbil.

El tret diferencial d’aquesta empresa és la seva política de preus, que està sempre per sota de la competència i des de la primera unitat, per això, no fan ofertes puntuals al llarg de l’any. El seu eslògan ho explica molt bé: Family Cash. No són ofertes, són els nostres preus. A més, la marca ofereix una experiència de compra senzilla i còmoda, amb articles de gran qualitat i diversitat de marques. I tots els seus establiments disposen de places d’aparcament per facilitar les compres.

Fundada el 2013, per professionals amb amplis coneixements i experiència en el sector, Family Cash es troba en procés d’expansió i compta ja amb 16 grans Superfícies i 2 pròximes obertures. La seua plantilla supera els 1.500 treballadors i concretament 75 hi són treballant al nou establiment d’Amposta, que està situat al Bulevard Castellania de la capital del Montsià. Per informar-se d’horaris, pròximes obertures i del llistat de botigues es pot visitar la web www.familycash.es.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -