14.3 C
Amposta

Forés&Cid presenta un producte, pioner a Espanya, que combina les proteïnes vegetals amb les animals

Unint proteïnes animals i vegetals han aconseguit tenir salsitxes, botifarres i hamburgueses que compleixen els requisits nutricionals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La redacció d’Imagina Ràdio ha pogut estar una estona amb Josep i Dani, carnissers de Fóres&Cid, i conèixer de primera mà el nou producte pioner a Espanya. En el marc d’Expoebre, han presentat aquest producte, exclusiu, que combina la proteïna animal amb la proteïna vegetal. I, amb aquesta combinació han elaborat hamburgueses, botifarres i salsitxes que podreu trobar des d’avui a les seves carnisseries.

Aquests productes estan embassats amb una proteïna vegetal, i per dins es troba la proteïna animal. D’aquesta proteïna animal, n’han elaborat de dos tipus: amb porc i amb gall d’indi. Aquesta acció d’elegir dos tipus de proteïna animal, ha estat motivada per tal que tothom pugui disfrutar del producte, independentment de la seva religió.

Aquest producte és pioner a Espanya i fa un any que estan investigant com portar-lo a terme, juntament amb l’startup gaditana Omnivorus. El motiu d’elaboració i recerca d’aquest producte ha estat motivat per la modificació dels menús nutritius que ofereixen als col·legis i hospitals. Es van adonar que els nutricionistes quantifiquen molt més les proteïnes que entren dins del menú i quan arriben a l’elecció del segon plat, no els queda opcions i no escullen les grasses animals.

Exemple d’una salsitxa, no cuita, feta amb proteïna animal i recoberta amb proteïna vegetal

Gràcies a aquesta combinació rebaixen les grasses i les sals, i gràcies a aquesta modificació es rebaixen al 50% les proteïnes animals, que queden substituïdes per proteïna i grassa vegetal.

Ara, amb la combinació d’aquestes dos proteïnes en un sol producte, volen tornar a introduir aquestes opcions tradicionals, com són una salsitxa i una hamburguesa, en els menús diaris dels hospitals i els col·legis, en major part. A més, Josep ens ha explicat que no tenen cap inconvenient en distribuir aquest producte per Catalunya, i per la península perquè ja tenen preparat la manera per enviar-ho i que arribi en perfecte estat. A través de la seva web (www.forescid.com) es poden fer les comandes.

Exemple d’una botifarra, no cuita, feta amb proteïna animal i recoberta amb proteïna vegetal

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -