14.3 C
Amposta

Finaltzats els treballs d’inventari del fons documental de l’escriptor Sebastià Juan Arbó

El fons documental es pot consultar a l’Arxiu Comarcal del Montsià

El més vist

- Advertisement -
L’Ajuntament d’Amposta ha finalitzat els treballs d’inventari del fons documental de l’escriptor Sebastià Juan Arbó. Aquesta tardor s’han completat els treballs que han permès inventariar i descriure 104 unitats d’instal·lació amb 543 unitats documentals, bona part donats al consistori per la família d’Arbó. Tant l’inventari del fons com la documentació ja es poden consultar a l’Arxiu Comarcal del Montsià, mentre que l’inventari també es pot consultar a la plataforma d’Arxius en Línia del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
- Advertisement -

Els treballs han estat realitzats pel filòleg ampostí especialista en l’obra de l’escriptor, Joan Antoni Forcadell, qui ha rebut el suport arxivístic dels tècnics de l’Arxiu Municipal d’Amposta i de l’Arxiu Comarcal del Montsià. Concretament, els treballs realitzats pel filòleg han consistit en la identificació prèvia de les unitats documentals conservades, ja que aquesta part del fons es trobava desordenada i sense cap inventari previ. La documentació es trobava en carpetes retolades a l’exterior i dins unes calaixeres metàl·liques sense cap identificació.

Des de l’Arxiu Comarcal del Montsià es durà a terme la digitalització progressiva de la documentació per tal que es puguin associar les imatges a l’inventari d’Arxius en Línia i així es pugui consultar la mateixa documentació a través de la xarxa.

ACN
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -