14.3 C
Amposta

[ÀUDIO] Joan Pere Gómez: “Un dels atractius que té l’Ametlla de Mar és el seu moll”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ports de la Generalitat ha fet una actuació per millorar els parterres de la Cova Gran, una zona que va des de la llotja de pesca fins a la plaça del Canó al port de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre). L’actuació ha incorporat vegetació autòctona i nous sistemes de reg amb l’adequació dels parterres, per un import de 66.500 euros.

L’actuació va començar amb la neteja de la superfície, el canvi de terres, la instal·lació de nous sistemes de reg i la plantació de vegetació, amb espècies autòctones compatibles amb els criteris de sostenibilitat. Els acabats dels parterres s’han fet amb una vorada de fusta, pedres petites i trossos d’escorça d’arbres. Així mateix, s’ha reordenat l’espai que hi ha de punt de recollida, s’ha pavimentat i s’ha encerclat amb fusta per tal que quedi més ben integrat en l’entorn.

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes ha valorat l’actuació duta a terme: “El port de la Cala és un gran reclam turístic per a la població i aquesta era una actuació pendent que hem executat abans de l’estiu”. Gómez  Comes ha afegit “després de fer el nou passeig marítim i la plaça de l’Alguer, ara hem millorat aquest tram de la Cova Gran per continuar integrant el port al nucli urbà i perquè els ciutadans i visitants en puguin gaudir”.

Entrevista a Joan Pere Gómez Comes, director de Ports de la Generalitat de Catalunya

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -