14.3 C
Amposta

Es dona per finalitzat el brot de L’Onada La Ràpita que va sumar fins a 21 positius entre els usuaris

S'espera que en els pròxims dies rebin la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb el negatiu de totes les persones usuàries del centre, el brot Covid-19 detectat a L’Onada La Ràpita el passat 18 de gener es dona per finalitzat. Des de l’inici del brot, que ha estat controlat en tot moment, un total de 21 persones usuàries van donar positiu en els tests i, d’aquestes, 10 no van tenir cap símptoma de la malaltia. Cinc persones usuàries van ser derivades a l’hospital i, malauradament, una d’elles va causar defunció.

Les persones usuàries i professionals de L’Onada Serveis havien rebut la primera dosi de la vacuna el 8 de gener i, presumiblement, aquest fet ha ajudat al fet que el brot hagi estat menys virulent que altres casos.

Totes les persones usuàries de L’Onada La Ràpita han donat negatiu al test PCR, ja han estat donades d’alta, han retornat a les seves respectives habitacions i s’espera que en els pròxims dies rebin la segona dosi de la vacuna contra el coronavirus.

La ràpida actuació i coordinació del Departament de Salut de la Generalitat, del CAP de La Ràpita, i del Gabinet de Crisi i de Suport de L’Onada Serveis van permetre controlar el brot des del principi. Els positius es van aïllar a la primera planta de l’edifici, que es va sectoritzar per complet.

Des de L’Onada Serveis volen agrair, una vegada més, la ràpida reacció i la coordinació del Departament de Salut de la Generalitat, del CAP La Ràpita i dels professionals del Centre i de L’Onada Serveis. Les persones usuàries i els professionals de L’Onada La Ràpita que no han patit la malaltia o es trobaven en aïllament ja han rebut les dues dosis de la vacuna contra la Covid-19.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -