14.3 C
Amposta

Final feliç de l’opositora tortosina que es va quedar atrapada al mig del temporal a la C-12

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El 9 de gener, en ple temporal Filomena, molts mitjans de comunicació es van fer ressò de la història de l’opositora Jèssica Tomàs de Campredó (Tortosa). La Jèssica va ser una de les 6.000 persones que aquell dissabte es presentaven a les oposicions per aconseguir una plaça pública de professorat. A conseqüència del temporal de neu que estava afectant molts punts de Catalunya i, entre ells, les Terres de l’Ebre i Ponent, va quedar atrapada a la carretera C-12, abans d’arribar a Móra d’Ebre.

L’opositora veia impossible arribar a Lleida, on havia de fer els exàmens, per les males condicions meteorològiques i va decidir trucar al tribunal per alertar de la situació. Però, malauradament, li van dir que si no arribava abans de les 12, no podria presentar-se a les proves. A causa de la impotència que li va ocasionar aquest fet, va enregistrar el següent vídeo, que es va fer viral:

La Jèssica va arribar a Lleida dos minuts abans de les 12 i va poder fer els exàmens. Segons va explicar ella al Diari de Barcelona: “Vaig fer l’examen xopa de dalt a baix i amb les finestres obertes durant tres hores”. Ara, aquest mitjà barceloní ha tornat a contactar amb la professora de matemàtiques i ha explicat que va treure la tercera millor nota de tot el tribunal i que està molt contenta. Al primer examen, que en teoria l’havia de començar a les 9 del matí i va començar a les 12, va treure un 9,2, la nota més alta: “Jo crec que em va costar tant arribar, i estava tan nerviosa i endollada, que vaig treure el millor de mi”, explica en una entrevista al Diari de Barcelona.

La tortosina també explica en aquesta entrevista que no es volia perdre per res del món la convocatòria, ja que havia tret molt bona nota en la prova anterior: “Feia dos anys i mig que només estudiava; no sortia ni feia res, havia parat la meva vida. Si m’havien de suspendre, que em suspenguessin, però em sentia impotent quan em deien que no podia intentar-ho”. Ara, després d’haver aprovat satisfactòriament les oposicions, la seua intenció és quedar-se a les Terres de l’Ebre i si pot a Tortosa, a l’Institut Castells: “Jo soc d’aquí i m’hi vull quedar”.

Finalment, la Jèssica agraeix tota la difusió que es va fer des del Diari de Barcelona i creu que va poder fer els exàmens gràcies a aquesta repercussió mediàtica que ella en un primer moment desconeixia.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -