14.3 C
Amposta

Exposició de quadres inspirats en pintores de l’Escola Sant Llorenç al Museu Terracota de la Galera

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Alumnes de l’Escola Sant Llorenç de la Galera inviten a tothom el dia 15 de desembre a les 19 h a la inauguració de l’exposició de quadres inspirats en pintores d’arreu del món al Museu Terracota i que durarà fins al 22 de desembre.

L’objectiu ha estat visibilitzar grans pintores que al llarg de la història van negar tot discurs professional artístic. Entre aquestes n’han escollit quatre: YayoiKusama a educació infantil, BridgetRiley a cicle inicial, Margaret Keane a cicle mitjà i Helen Frankenthaler a cicle superior.

D’aquestes quatre no totes han passat per un procés difícil de reconeixement, però sí que han hagut de lluitar contra una societat sexista i patriarcal. S’ha decidit quina pintora era adequada per a cada nivell a partir de la complexitat de la seua obra i com la podrien reinterpretar cada grup d’alumnes. Abans d’iniciar la pintura del quadre, s’han dut a terme activitats prèvies per donar sentit al projecte i aprofundir amb el coneixement de cada pintora i el seu estil artístic.

Els infants de la llar també han participat en el projecte, tot i que han treballat una pintora en particular, l’objectiu ha estat compartir art i deixar que la presa de decisions sigui de l’infant i no de l’adult. Han pintat un quadre conjunt compartint espai i ambient amb les altres famílies. Així doncs, després de tot el trimestre treballant en aquest projecte, l’alumnat de l’Escola Sant Llorenç invita a tothom a visitar la seua exposició i a comprar qualsevol dels quadres. Aquests diners estaran destinats a les excursions que fan al llarg del curs.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -