14.3 C
Amposta

Expoebre celebrarà els 75 anys recordant els orígens de la fira, vinculats amb l’agricultura i la ramaderia

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Tortosa viurà, de l’1 al 5 de maig, una edició especial d’Expoebre: la fira multisectorial arriba a la 75a edició, un fet que es farà visible al pavelló de Remolins. El mateix cartell editat per a aquesta ocasió recupera un dels elements clàssics de la fira: el logotip que va acompanyar la majoria d’edicions quan Expoebre es duia a terme al parc Teodor Gonzalez i que recorda l’origen agrícola i ramader de la fira de Tortosa. A més, per remarcar aquesta característica, una de les novetats d’aquesta edició serà la recuperació d’un espai dedicat a la ramaderia.

Així ho ha explicat avui el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Emili Lehmann, durant la presentació d’aquesta edició. Segons ha remarcat, des del 1944, quan es va posar en marxa, fins a l’actualitat, Expoebre ha viscut una evolució per convertir-se en una fira multisectorial al voltant de la qual recentment s’han anat sumant altres àmbits temàtics, com els vinculats a les celebracions, l’emprenedoria o el turisme.

Per repassar l’evolució que ha experimentat Expoebre, en aquesta edició hi haurà diversos espais que evocaran les edicions passades amb exposicions a partir dels cartells i altres elements de la fira, o altres que mostraran elements que han format part dels estands dels expositors al llarg de tots aquests anys. Precisament, els expositors seran uns altres dels protagonistes d’aquesta edició d’aniversari: el dia de l’expositor, que habitualment es commemorava al migdia, en aquesta ocasió es passarà al dissabte a la nit, en un acte durant el qual es lliuraran guardons als expositors i empreses amb més trajectòria a Expoebre.

Pel que fa a la fira, pròpiament dita, manté tots els sectors presents en les últimes edicions, amb els nous espais incorporats fa poques edicions, com ara Celebrem, dedicat a les celebracions d’esdeveniments. La fira creix en nombre de dies i s’allargarà de l’1 al 5 de maig. Això permetrà, ha remarcat Lehmann, que “puguem donar un component més tècnic i professional al programa, aprofitant els dies intersetmanals”, amb taules redones amb empresaris o conferències vinculades a diversos àmbits de l’economia, entre d’altres.

La inauguració oficial de la 75a Expoebre tindrà lloc el divendres 1 de maig al matí, a càrrec del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. D’aquesta manera, la fira vol reconèixer “el suport que la Diputació ha tingut des de sempre amb Expoebre, i a la vegada, fer un reconeixement al president Poblet, per tot allò que ha fet per la nostra ciutat i el nostre territori des de la institució”, ha apuntat Emili Lehmann.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -