14.3 C
Amposta

Arraïlades, un llibre il·lustrat per conscienciar i conèixer les oliveres monumentals

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- Després de l’èxit al Verkami de la campanya promoguda per Arbres en Peu de Vida (Salvem lo Montsià i Graëllsia) per finançar l’autopublicació del conte Arraïlades, este Sant Jordi podrem trobar esta obra d’art col·lectiva a diferents fires de municipis de les nostres terres: Ulldecona, Alcanar, Tortosa, la Sénia, així com també a la parada que l’AFA de l’escola Consol Ferré d’Amposta organitza a la pròpia escola. Fins i tot es podrà aconseguir a la fira del Prat de Llobregat.

Arraïlades és un llibre il·lustrat per 14 artistes que pretén conscienciar sobre la necessitat de comprendre, estimar i protegir el patrimoni únic que representen les oliveres monumentals. A més a més, és una iniciativa artística que busca mostrar a infants i adults el poder d’una ciutadania activa i organitzada per transformar i millorar la nostra societat.

Tots els beneficis que s’aconseguiran en la venta del conte aniran destinats al projecte Arbres en Peu de Vida per a seguir treballant en la defensa de les oliveres monumentals, una de les principals accions serà enviar el conte de forma gratuïta a escoles i biblioteques dels territoris de parla catalana.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -