14.3 C
Amposta

Eviten l’ocupació de dos habitatges a Sant Jaume d’Enveja

Els fets van tenir lloc el passat dimecres al migdia, quan una veïna de Sant Jaume d'Enveja va alertar les autoritats sobre una presumpta ocupació d'habitatges al Carrer Major

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En una acció ràpida i eficient, la Policia Local de Sant Jaume d’Enveja ha aconseguit evitar l’ocupació il·legal de dos habitatges al municipi, demostrant una vegada més el seu compromís amb la seguretat i el benestar dels ciutadans.

Els fets van tenir lloc el passat dimecres al migdia, quan una veïna de Sant Jaume d’Enveja va alertar les autoritats sobre una presumpta ocupació d’habitatges al Carrer Major. Amb celeritat, els agents de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc assenyalat i van prendre les mesures pertinents.

A l’arribar al lloc, els agents van identificar tres adults i tres menors d’edat que ja havien trencat una porta i canviat la cerradura d’una altra. Mitjançant la seva intervenció i comunicació eficaç, els agents van aconseguir fer entendre als presumptes ocupants les possibles conseqüències legals d’aquestes accions il·legals.

Finalment, i gràcies a la mediació dels agents, els ocupants van decidir abandonar els habitatges, evitant així una situació d’ocupació il·legal.

La Policia Local de Sant Jaume d’Enveja vol agrair la col·laboració ciutadana en aquesta acció i reafirma el seu compromís de garantir la seguretat i la tranquil·litat dels veïns del municipi. La resposta ràpida i eficaç en aquest cas exemplifica la dedicació i professionalitat de les forces de seguretat local.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -