14.3 C
Amposta

Eusebio Rosales, reelegit president del GALP Mar de l’Ebre quatre anys més

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Grup d’Acció Local Terres de l’Ebre ha celebrat aquesta tarda assemblea general extraordinària per tal de renovar total dels càrrecs que conformen la junta directiva de l’entitat un cop ha acabat formalment el seu mandat. El termini de presentació de candidatures va acabar el passat dijous 10 de desembre, i damunt la taula només hi havia la proposta de l’actual junta directiva que encapçala el Patró Major de la Confraria de Pescadors Verge del Carme de la Ràpita Eusebio Rosales Pepiol en representació del sector pesquer. Com que no s’ha presentat cap altra candidatura, s’ha proclamat la de l’actual president del GALP, que ha presentat una junta directiva sense gaires canvis respecte als quatre anys passats. La vicepresidència del grup seguirà en mans de l’alcalde de l’Ametlla de Mar Jordi Gaseni en representació del món local. La composició de la junta directiva segons els estatuts la formen un total de 12 membres a raó de quatre representants del sector pesquer, dos del sector aqüícola, tres del món local, dos del sector privat i un del sector social.

Així doncs la resta de junta directiva que acompanyaran a Rosales i Gaseni seran Raul Ribot secretari de la Confraria de Pescadors de les Cases d’Alcanar; Miquel Brull, Patró Major de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar; Josep Molina, Patró Major de la Confraria de Pescadors de l’Ampolla; Jordi Monfort, regidor de l’Ajuntament d’Alcanar; Albert Salvadó, regidor de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita; Albert Juanola, en representació d’INFOSA; Pau Comí en representació de l’empresa Xarxes Álvaro Comí; Miguel Carles i Gerardo Bonet en representació de FEPROMODEL i Joan Barberà en representació de l’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita. També seguiran en el càrrec tot i que no tenen la condició de membres de ple dret l’actual secretari Mario Vizcarro i l’actual tresorer Joan Balagué.

Eusebio Rosales ha fet una valoració molt positiva dels quatre anys que deixa enrere i per aquesta raó “va haver una voluntat unànime de seguir el mateix grup de persones” al capdavant del GALP. “Hem consolidat el grup als municipis pesquers de les Terres de l’Ebre i els projectes que hem finançat justifiquen més que mai la dinàmica de creixement de l’activitat vinculada a l’economia blava” ha expressat Rosales. El president ha manifestat també la voluntat de començar a treballar en el proper marc operatiu del FEMPA per tal que a partir de l’any 2023 s’implementi una nova estratègia de desenvolupament local participativa i poder gaudir de més convocatòries un cop s’acabi el pla operatiu vigent. “La convocatòria de l’any 2022 serà ja l’última, i estem treballant per poder continuar el treball realitzat en el futur FEMPA, hem d’aprofitar les sinergies creades i sobretot el compromís amb les activitats que generen activitat econòmica a través del mar”, ha expressat el nou president electe.

Redacció – Ll. S:

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -