14.3 C
Amposta

Eufònic 2020 acollirà el TrapKids, el concurs de trap en català per a adolescents conduït per Guillamino

El músic barceloní i l’influencer David Its Me van presentar el projecte a un grup de joves aficionats a aquest estil musical a Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Eufònic, el festival d’Arts Sonores, Visuals i Digital-Performatives de les Terres de l’Ebre farà aquest 2020 un nou acostament al públic adolescent. Ho farà amb la complicitat del músic Pau Gillamet, Guillamino, qui coordina TrapKids, el primer concurs de trap en català adreçat a adolescents d’entre 15 i 20 anys. Així Eufònic i les Terres de l’Ebre seran la primera parada d’aquest concurs que se celebrarà de manera descentralitzada a d’altres punts del país.

El passat divendres, Guillamino, acompanyat pel jove influencer David Its Me, amb qui presenta el programa iCatKids d’iCatFM, va donar a conèixer TrapKids a un grup de joves adolescents de les Terres de l’Ebre que practiquen aquest estil de música i que per tant en són potencials participants. Ho va fer en una trobada informal al parc dels Xiribecs d’Amposta.

Un dels objectius d’aquest concurs, que compta també amb el suport de l’Agència Catalana de la Joventut, és potenciar l’ús del català en el trap, un àmbit on el castellà o l’anglès són les llengües més habituals. “Pots ser més original i tenir més èxit cantant trap en català perquè hi ha menys gent que ho fa, encara que aparentment tinguis menys públic potencial”, ha argumentat Guillamino.

La final del concurs TrapKids, amb públic i en directe tindrà lloc el dissabte 29 d’agost a Amposta en el marc d’Eufònic 2020 i a banda de Guillamino i David Its Me hi participaran altres coneguts músics i cantants de trap en català, com el segell Delirics, casa dels 31 Fam. Prèviament els concursants hauran d’haver enviat els seus temes a l’Instagram del concurs per superar una primera selecció.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -