14.3 C
Amposta

Estabilitzen els contractes temporals de la plantilla de l’Hospital d’Amposta i FUSSMONT

El procés afectarà a prop de 200 professionals sanitaris i socials

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tant l’Hospital Comarcal d’Amposta com la FUSSMONT, entitats municipals, veuran estabilitzats els contractes temporals, una decisió que afecta a prop de 200 treballadores i treballadors d’una plantilla de fins a 520 persones d’aquests serveis sanitaris i socials de la capital del Montsià.

El procés d’estabilització dels contractes, que deixaran de ser temporals, es realitzarà mitjançant una valoració de mèrits per als llocs estructurals ocupats i que eren existents a la plantilla abans del 2016 i un concurs de mèrits unit a un concurs d’oposició per als que van ser ocupats amb posterioritat a aquesta data.

Aquesta regularització afecta les empreses del sector públic després de la normativa publicada per l’Estat per regularitzar la situació temporal de les treballadores i treballadors del sector públic. Es regularitzaran places de personal mèdic, d’infermeria, tècniques i tècnics sanitaris i socials, gericultores i gericultors i personal no assistencial.

L’estabilització, que es du a terme després que l’Estat aixequés la limitació de contractació fixa de personal a les empreses i administracions públiques, comportarà una estabilitat laboral per als professionals i una garantia en la continuïtat dels serveis per a l’hospital i la FUSSMONT.

Aquestes places no modificaran la massa salarial ni la despesa de personal d’ambdues entitats. Des de l’hospital es recorda que a finals d’aquest any 2022 hauran d’haver sortit totes les convocatòries i endegats tots els processos.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -