14.3 C
Amposta

Esquerra Unida es constitueix a les Terres de l’Ebre per crear un “espai d’esquerres transformador”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat mes de juliol Esquerra Unida Catalunya de les Terres de l’Ebre va celebrar la seua assemblea constituent en la qual es va aprovar la seua coordinació i les directrius polítiques. La signatura oficial d’aquesta constitució es va fer el dijous de la setmana passada amb l’assistència del responsable d’Organització d’EUCat Catalunya, Dídac Hernández.

Joan Vidal va sortir elegit com coordinador i el cap visible d’EUCat Terres de l’Ebre acompanyat de Ramon Cañadas com adjunt amb funcions organitzatives i, per últim, com a secretari de comunicació va ser escollit Joan Cunill.

Segon expliquen des del partit a Imagina Ràdio, “som unes persones que ens interessa construir un espai d’esquerres transformador en un partit català com EUCat que té com a referència política en l’àmbit nacional Izquierda Unida”. Se senten seus els ideals i els valors d’Esquerra Unida, com son la lluita per la igualtat entre dones i homes, la defensa del medi ambient, la defensa dels serveis públics, la justícia social i la pau, entre altres. El projecte està format per “valors polítics d’esquerres” amb propostes en defensa dels drets dels treballadors i treballadores i un dels seus objectius és donar a les Terres de l’Ebre una alternativa social, feminista, ambiental i democràtica.

Des d’Esquerra Unida Terres de l’Ebre volen defensar els serveis públics i la seua gestió publica directa, reclamar una fiscalitat progressiva, cuidar el territori i el seu medi natural, apostar per la mobilitat sostenible per tenir un aire net i treballar per les energies renovables i la lluita feminista. “Som una força que pot aportar un altra mirada amb propostes al territori i la ciutadania”, conclouen.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -