14.3 C
Amposta

Esquerra Republicana de Deltebre prioritzarà en la seva acció de govern “l’atenció a les persones” amb més de 200 accions

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La candidatura d’Esquerra Republicana de Deltebre que encapçala Joan Alginet ha presentat des del Parc del Riu a Jesús i Maria els eixos del seu programa de govern amb el qual es presentaran a les eleccions del 28 de maig. Un programa, que ha sorgit des de les diverses trobades sectorials que els republicans van iniciar el passat mes de febrer i que s’han complementat amb trobades amb el teixit associatiu i productiu del municipi.

 El programa s’articula amb 5 grans objectius, a partir dels quals es desgranen un total de més de 200 accions pensades en els diversos àmbits de gestió de l’Ajuntament i que aniran explicant a mesura que avanci la campanya i que faran arribar a totes les cases del municipi. El primer eix és el d’Infància, joventut, gent gran i tu, on la candidatura liderada per Alginet vol posar l’accent davant les mancances que existeixen a Deltebre. “L’important no és només la imatge de poble, el més important som les persones que hi vivim. Volem tenir un Ajuntament capaç de millorar la qualitat de vida de totes les persones, prestant la nostra atenció a totes les franges d’edat” ha exposat el candidat.

El segon objectiu abordarà el Benestar, esports i educació, on el candidat republicà ha explicat que “treballarem per un municipi cohesionat i igualitari, que inverteixi en el benestar de les persones buscant sempre solució als problemes de desigualtat i vulnerabilitat. L’esport i l’educació han de ser una prioritat per assolir als nostres objectius”. El tercer objectiu seran les Entitats, participació ciutadana i patrimoni on Alginet ha demanat “un teixit associatiu empoderat, dinàmic i participatiu i on l’Ajuntament ha de visibilitzar i potenciar la feina que fan”. A més, ha exigit un “ajuntament obert, en què la ciutadania pugui participar en la presa de decisions”

En quart lloc els republicans parlen d’Ajuts, impostos i impuls econòmic, on aposten per “un municipi ric que ofereixi oportunitats a tothom per tal de retenir talent i comprometre’ns a baixar la pressió fiscal a famílies i negocis” i per últim, parlen d’Espai públic i transformació verda, on “només un Deltebre sostenible, pot afrontar els nous reptes que té al davant”.

Alginet ha explicat que el programa de govern de la “llista cívica” de 46 persones que encapçala respon a “un amor profund al nostre poble i a un compromís inequívoc i ferm amb el Delta i el seu futur. Som útils, i el nostre programa respon a la nostra manera d’entendre la política: proximitat, empatia, bona fe i mirada llarga”.

L’alcaldable republicà ha avançat també que la seva acció de govern s’emmarca amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides i que respondrà a les 4 grans transformacions que ha de dur a terme el Deltebre que s’aproxima al mig segle d’autonomia política: la transformació feminista, l’ecològica, la socioeconòmica i la democràtica. 

La candidatura republicana està acabant d’ultimar els detalls de la campanya, on en els dies vinents desvetllaran els actes i les accions que duran a terme per donar a conèixer el seu projecte i el seu equip. 

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -