14.3 C
Amposta

Escollida la nova executiva dels socialistes de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El PSC de les Terres de l’Ebre ha celebrat aquest cap de setmana el seu 5è Congrés de Federació, on han determinat les línies de treball pels pròxims quatre anys així com les persones que lideraran aquesta nova etapa. La jornada va comptar amb la participació en l’acte de cloenda de la viceprimera Secretaria del PSC, Eva Granados, que va dir que “el PSC és l’alternativa de govern a Catalunya. Tenim la capacitat de construir una àmplia base de consens per a garantir els drets de les persones, la justícia social i l’equitat”.

En les seues primeres declaracions Manel de la Vega va agrair el suport rebut i va posar èmfasi en la falta d’acció del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre “que no ha fet res en aquests anys de Governs de JuntsxCat i d’ERC deixant-nos en l’oblit, abandonats a la nostra sort, en contraposició al que fem els socialistes quan governem”.

Manel de la Vega: “Les nostres propostes sempre han estat reals, quant diem que fem un pont, ho fem ( Sant  Jaume-Deltebre ) quan diem de fer una carretera , la fem (Horta de St. Joan- Prat de Comte) quant diem de fer l’autopista gratuïta, ho fem (AP-7)” . No tothom pot dir el mateix que enganyen constantment a la ciutadania en falses promeses”.

La nova Executiva compta amb un 53% de dones, una clara aposta feminista per una nova etapa per les Terres de l’Ebre.

ÒRGANS DE GESTIÓ

Al 5è Congrés de Federació del PSC de les Terres de l’Ebre els i les delegades de les 4 comarques han escollit als i les membres de l’Executiva, Consell Nacional i òrgans de gestió. Montse Latorre, regidora de l’Ajuntament de Móra d’Ebre serà la nova presidenta del Consell de Federació. Destaca a l’executiva la renovació de la secretaria d’organització amb una dona al capdavant: Tere Castellà, exregidora de Bítem, serà la nova secretària d’organització.

Per la seua banda, Joan Castor Gonell serà el President de la Federació, i Enric Roig, 1r Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Tortosa, continuarà en el càrrec de Vice Primer Secretari. Completen la primera línia del secretariat Carme Benedicto, a Finances; l’exalcaldessa de Godall Tere Esmel, a Política Municipal; i l’exalcalde de Riba-roja Jose Luis Aparicio, a Acció Institucional.

Són noves les secretaries d’Acció Política i Món Rural, amb Francesc Miró (Amposta); Transició Ecològica i Agricultura amb Toni Espanya (Amposta); Coordinació Territorial amb Aleix Ferré (Deltebre) i Ciutadania i Cooperació amb Neus Sancho (Alcanar).

Manel de la Vega va acabar dient: “El Socialistes de l’Ebre ens comprometem al desdoblament de l’Eix de l’Ebre i ho farem, ens comprometem a fer un Hospital nou i el farem. Tindrem un serveis de qualitat i ho farem possible, apostem per la industria i el turisme sostenible i treballarem pel sector agrari, per la pesca, i per la ramaderia ja que tenim competències plenes i el Govern de Torra no ha fet res.  Volem unes Terres de l’Ebre on es pugui treballar i viure dignament”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -